Tuesday, July 31, 2007

Spændende danske restauranter :)

Vejen til en mands hjerte går gennem maven Måske ikke hele vejen, men det er i hvert fald en anbefalelsesværdig rute at tage :)

I fredags var vi så heldige at opdage lækkerierne, der faldbydes på Højby Kro under dens nye lederskab. Og i lørdags nød vi mindst lige så fantastisk lækker mad hos familien i Nivå.

Hvad er så mere naturligt end at dele en del af de mange gourmet-oplevelser med jer her på min Hjemmeside. Og vel at mærke oplevelser, hvor der ikke bare er noget for ganen - men i høj grad også noget for øjet og for hygge-genet!

Prøv at tage et vend omkring min nye site om - indtil nu - 15 danske spisesteder, som I med stor forventning kan plotte ind i jeres kalender:

http://www.123hjemmeside.dk/kimbrer/8517416

Kommentarer og forslag modtages med glubende appetit (på livet)


PS: Jeg har forresten for nogen tid siden startet en tilsvarende site på min engelske Home Page om gode og hyggelige restauranter hjemme i Belgien:

http://www.simplesite.com/kimbrer/7614283


Bon appetit !

Thursday, July 26, 2007

Ned-Tour de France

Torsdag, den 26. juli 2007:

”Ned-Tour de France”. Det må være den rette betegnelse for non-showet i Frankrig efter de sidste dages skandaler. Nu skal det siges, at jeg personligt aldrig har interesseret mig for cykelløb. Skal jeg være helt ærlig, har jeg altid anset disse store professionelle løb for at være noget snavs, hvor man ikke skulle løfte ret meget i gulvtæppet, før der kunne komme ulækre ting frem. Det er selvfølgelig en ret billig bemærkning i dag. Men alligevel.

Det er selvsagt uretfærdigt at skyde alle SNYD i skoene. For der ER vel nogen af rytterne, selv i Touren, der IKKE snyder ? Men på det top-plan MÅ den slags ikke ske. Og så igen og igen L

Man kunne måske godt være fristet til at tænke: Ja, men så lad dem dog dope sig. Og den, der er bedst til det, vinder! Men efter en dyb, seriøs indånding må man vel så svare, at det ikke ville være forsvarligt over for de mange unge mennesker, som cykelsporten gerne vil lokke til sig. Disse livstruende giftstoffer skal bare være totalt forbudt. De læger, der giver dem, bør fratages deres læge-autorisation for bestandig. Og de ryttere, der tager dem, bør i fængsel. For en enkelt gangs skyld er jeg enig med Brian Mikkelsen!

”Ned-Tour de France” bør stille uret på 0 – og starte helt forfra. Måske med et par års tænkepause! Approachen (som det vel også hedder på dansk) bør være en helt anden. De bør finde en form og en måde at køre arrangementet på, som af ALLE bliver opfattet som en moderne og fremadrettet måde at inspirere unge sportsfolk til en snydefri og ufarlig sports-udøvelse. Også i cykelsporten.

Og indtil det sker, bør alle TV stationer gøre som de to store tyske stationer ARD og ZDF: Boycot Tour’en. Så kan det nok være, at både arrangørerne (som muligvis skal skiftes ud ?) og sponsorerne kan komme på bedre tanker.

Det er aldrig noget, der er så galt, at det ikke er godt for noget. De seneste begivenheder KAN blive starten på noget meget, meget bedre!

Friday, July 20, 2007

Om dårligere og dårligere danske medier...... :(

Aviser er noget sjovt noget. ”De er bedst til at pakke fisk ind i”, var der engang én, der sagde. På den ene side kan man dårligt undvære dem. Heller ikke her i sommerferien. På den anden side er det bedste spin man kan give om dem, er, at de ikke taget ret meget af ens tid. Det allermeste er så uendeligt uinteressant. I hvert fald de danske aviser.

Vi holder i år Politiken her i ferien. Sidste år valgte vi Jyllands-Posten. Mens jeg arbejdede, fik jeg begge hver dag på kontoret. Og jeg må virkelig sige, at kvaliteten er dalet. Endda voldsomt. Man får næsten kun serveret ”nyheder”, som man har kendt MINDST et døgn. Ikke analyseret, bare gengivet som i alle andre medier. Og resten er ”Hvad-mener-du”-artikler, hvor en halvdoven journalist (eller –praktikant ?) har ringet op til én eller anden og spurgt om det ene eller det andet. Eller det er ”hvor-er-det-forfærdelig”-artikler, hvor læserne forsøges mobiliseret mod et eller andet. Spalte op og spalte ned. Rent Familie-Journal stof – ikke seriøst og borende journalistik L

Jeg har naturligvis set Morten Sabroes giftige kritik af Politiken forleden. Nu ER samme Sabroe jo klart mest glad for Sabroe. Men han rammer på mange måder helt i plet. Noget MÅ ske.

Det er virkelig synd, hvis iøvrigt seriøse aviser ryger ud på en useriøs glidebane. Alle undskyldningerne om konkurrencen med TV, Radio, Internet og Gratisaviser kan være gode nok. Men det skulle da stimulere til en helt NY og KREATIV måde at lave avis på. Der er helt sikkert seriøse læsere nok til seriøs journalistik. Også til seriøs journalistik med forskellige vinkler.

Vi holder heldigvis også International Herald Tribune. Også her i sommer. Danske journalister skulle prøve at kigge lidt mere i, hvordan den er skruet sammen. Og med den mange andre internationale aviser. For vi danske er vel ikke for gode til en gang imellem at lære af andre? J