Monday, August 27, 2007

Lyset over Skagen

Mandag, den 27. august 2007:

Lad mig sige det med det samme: Vi så LYSET i aftes. Vi så den nye danske musical LYSET OVER SKAGEN. Den er simpelt hen en oplevelse. Musikken, sangen, lyssætningen, skuespillet, scenen – det hele. Man levede med hele tiden. Det gjorde alle 1000 tilskuere i Skagen-Hallen. En bedrift i sig selv. Man siger jo ellers, at vendelboer (som de fleste vel var) er endda meget svære at få til at ytre sig om noget.


Med andre ord: Den musical SKAL I unde jer selv at se. Fra den 15. september og knap to måneder frem kommer den til 30 byer rundt i Danmark.

Se mere her: http://www.lysetoverskagen.dk/


Javel, man kan altid mene, at den kunne være endnu bedre. Vi syntes f.eks., at den godt kunne have været et kvarters tid kortere. Enkelte episoder kunne være droppet. Men det er småting. Det kan også meget vel være, at der rettes visse ting undervejs. Det er ikke unormalt.

Der er også lavet en CD version sammen med Aalborg Symfoniorkester. Den indkøbte vi straks til vore lange vinteraftener i Rixensart ! Og til vore bilture rundt i det europæiske.

Man kunne ønske, at TV ville bringe denne musical en gang næste år, når den er spillet færdig rundt i landet. Nøjagtig ligesom de gør hvert år med Cirkusrevyen. Det fortjener Lyset over Skagen virkelig. Og det fortjener TV-seerne ligeså.

Rigtig go’ fornøjelse !